FIRMAMENT Hotel

Kuzey İsviçre, Rankweil
FIRMAMENT Hotel Genel
FIRMAMENT Hotel Genel
FIRMAMENT Hotel Genel
FIRMAMENT Hotel Genel
FIRMAMENT Hotel Genel
Image More +52 fotoğraf
FIRMAMENT Hotel
Römergrund 1 Kuzey İsviçre, Rankweil

Rankweil bölgesindeki FIRMAMENT Hotel konaklamanızda, Interspar Alışveriş Merkezi ve Rankweil Bazilikası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Damuels-Mellau-Fashina Kayak Merkezi ile 31,5 mi (50,7 km) ve St. Nikolaus Katedrali ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

FIRMAMENT Restaurant FIRMAMENT Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 143 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Rankweil bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4736 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Stüdyo Süit
Room
Economy Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x