Fiore Shima

Kinki (bölge), Shima
Fiore Shima Öne Çıkan Resim
Fiore Shima Dış Mekan
Fiore Shima Dış Mekan
Fiore Shima Kahvaltı
Fiore Shima Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Fiore Shima
Agocho Shinmei 1916-60 Kinki (bölge), Shima

Shima bölgesindeki Fiore Shima konaklamanızda, Ago Bay ve Rinkoji Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Shima İspanya Köyü ile 3,9 mi (6,3 km) ve Büyük Ise Tapınağı ile 16,3 mi (26,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın ve Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere lobide şömine, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Pets Not Allowed, Private, F4B)
Kır
Kır Evi (Pets Not Allowed, W2B)
Room
Traditional Kır Evi, 4 Yatak Odası (Pets Not Allowed, S4B)
Room
Dört Kişilik Oda (Pets Allowed, P4B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x