Fiore Guest Accommodation

Greyton
Fiore Guest Accommodation Öne Çıkan Resim
Fiore Guest Accommodation Dış Mekan
Fiore Guest Accommodation Dış Mekan
Fiore Guest Accommodation Dış Mekan
Fiore Guest Accommodation Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Fiore Guest Accommodation
10 Main Rd , Greyton

Fiore Guest Accommodation konaklamanızda Greyton bölgesinde, dağda, Greyton Saturday morning Market ve Greyton Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Gifkloof ile 3,7 km (2,3 mil) ve Gabrielskloof Wine Estate ile 45,8 km (28,5 mil) mesafede.

Fiore Guest Accommodation misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve kömürlü ızgara vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Kır Evi (Fiore)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x