Finca La Principal

La Palma, Brena Alta
Finca La Principal Öne Çıkan Resim
Finca La Principal Dış Mekan
Finca La Principal Dış Mekan
Finca La Principal Dış Mekan
Finca La Principal Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Finca La Principal
Camino de La Glorieta, 16 Buenavista de Arriba La Palma, Brena Alta

Brena Alta bölgesindeki Finca La Principal konaklamanızda Maroparque Hayvanat Bahçesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Playa de Los Guinchos ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Playa los Cancajos ile 4,6 mi (7,4 km) ve Insular Müzesi ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Çiftlik otelinde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere ütü/ütü masası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Süit
La
La Pérgola

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x