Finca Encinar de las Flores

Los Navalucillos
Finca Encinar de las Flores Genel
Finca Encinar de las Flores Öne Çıkan Resim
Finca Encinar de las Flores Dış Mekan
Finca Encinar de las Flores Dış Mekan
Finca Encinar de las Flores Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Finca Encinar de las Flores
Carretera Robledo del Buey cm 4155 , Los Navalucillos

Finca Encinar de las Flores konaklamanızda Los Navalucillos bölgesinde, San Sebastian Kilisesi ile 6,6 km (4,1 mi) ve Cabañeros Ulusal Parkı ile 9,4 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Chorro de los Navalucillos Şelalesi ile 15,6 km (9,7 mil) ve Malamoneda Kulesi ile 23,9 km (14,8 mil) mesafede.

Kır evinin restoranı Encinar de las Flores misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Apart
Apart Daire, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x