Finca El Cercado

Ribera Del Duero, Baltanas
Finca El Cercado Genel
Finca El Cercado Öne Çıkan Resim
Finca El Cercado Dış Mekan
Finca El Cercado Dış Mekan
Finca El Cercado Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Finca El Cercado
Carretera de Antiguedad, Km 3 Ribera Del Duero, Baltanas

Baltanas bölgesindeki Finca El Cercado konaklamanızda, San Juan de Banos Bazilikası ile 18,5 mi (29,8 km) ve San Miguel Kilisesi ile 19,5 mi (31,4 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı kır evi Principal Tiyatrosu ile 19,6 mi (31,5 km) ve Escultura a los Comuneros ile 19,6 mi (31,5 km) mesafede.

Restoranda Finca El Cercado misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler şömine ve özel havuz olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Kır evinde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası, Şömine, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Kır Evi, Birden Çok Yatak Odası, Şömine, Bahçe Manzaralı (7 bedrooms, 7 bathrooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x