Filoxenia Beach

Rethimnon
Filoxenia Beach Genel
Filoxenia Beach Genel
Filoxenia Beach Öne Çıkan Resim
Filoxenia Beach Dış Mekan
Filoxenia Beach Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Filoxenia Beach
Stamathioudaki 81 , Rethimnon

Filoxenia Beach misafirlere Resmo bölgesinde, plajda, Rethimnon Adliyesi ve Valide Sultan Camisi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Büyük Kapı ile 1 mi (1,6 km) ve Agios Frangiskos Kilisesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Süit
Süit
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x