Fidenza Hotel

Motor Valley, Fidenza
Fidenza Hotel Genel
Fidenza Hotel Genel
Fidenza Hotel Genel
Fidenza Hotel Genel
Fidenza Hotel Genel
Image More +71 fotoğraf
Fidenza Hotel
via Galileo Ferraris 2 Motor Valley, Fidenza

Fidenza bölgesindeki Fidenza Hotel konaklamanızda Fidenza Alışveriş Merkezi ve Fidenza Köyü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Masone Labirenti Açık Hava Müzesi ile 4,8 mi (7,7 km) ve Terme di Tabiano ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

27 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x