Fidanka Hotel

Kalkan, Kaş, Antalya
Fidanka Hotel Genel
Fidanka Hotel Genel
Fidanka Hotel Genel
Fidanka Hotel Genel
Fidanka Hotel Genel
Image More +32 fotoğraf
Fidanka Hotel
Zeytinlik Cad. No:19 Kaş, Antalya

Ahşap ağırlıklı dekorasyonuyla dikkati çeken Fidanka Hotel, Antalya’nın göz kamaştıran tatil beldelerinden Kalkan’da konuklarına huzur dolu bir kaçamak sunuyor. Deniz ve ormanın buluştuğu noktada yükselen tesiste tüm gün muhteşem manzarayı seyrederek dinlenmenin keyfine varabilirsiniz. Romantik atmosferi sayesinde balayı çiftlerini de mutlu etmeyi başaran otel, yaz sezonu boyunca hizmet veriyor.

Tesisin Akdeniz mavisine açılan odalarından direkt olarak balkona çıkmak mümkün. LCD televizyon, kablolu yayın, kilitli kasa, duş ve saç kurutma makinesi otelin odalarında standart olarak sağlanıyor. Ayrıca konaklamanız süresince ücretli oda servisinden yararlanabilirsiniz.

Kıyıya 200 metre mesafede yer alan tesisten plaja zorluk yaşamadan erişebilirsiniz. Kalkan’ın merkezinden mavi sulara açılan tekneler, cenneti andıran koylarda kulaç atmak isteyen tatilciler için alternatifler arasında. Çok uzaklaşmadan serinliği yaşamanın hayalini kuranlar ise tesisin cezbedici yüzme havuzunu tercih edebilirler.

Otelin sabah kahvaltısı, enfes çeşitleriyle hem göze hem damak tadına hitap ediyor. Tesiste akşam yemeği saati geldiğinde yine özenle hazırlanan lezzetler zenginleştirilmiş sunumlarla konuklara servis ediliyor.

Kalkan merkezine 2,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, Jakuzi
Exclusive
Exclusive Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Jakuzi
Garden
Garden Floor Suite
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x