FEWO Bochum Zentrum

Ruhr (bölge), Bochum
FEWO Bochum Zentrum Genel
FEWO Bochum Zentrum Öne Çıkan Resim
FEWO Bochum Zentrum İç Mekan
FEWO Bochum Zentrum Oda Manzaraları
FEWO Bochum Zentrum Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
FEWO Bochum Zentrum
Wegmannstraße 3 Ruhr (bölge), Bochum

Bu apart daire konaklamanızda Bochum bölgesinde, Alman Madencilik Müzesi ile 8,9 km (5,5 mi) ve Starlight Express Tiyatrosu ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu daire Bochum Ruhr Üniversitesi ile 10 km (6,2 mil) ve Dom ile 17 km (10,5 mil) mesafede.

Bu apart daire misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 5.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu dairede misafirler için ayrıca otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x