Ferrante D'Aragona rooms

Lecce
Ferrante D'Aragona rooms Genel
Ferrante D'Aragona rooms Öne Çıkan Resim
Ferrante D'Aragona rooms Dış Mekan
Ferrante D'Aragona rooms Dış Mekan
Ferrante D'Aragona rooms Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Ferrante D'Aragona rooms
via Ferrante d'Aragona 10 , Lecce

Lecce (Lecce Tarihi Kent Merkezi) bölgesindeki Ferrante D'Aragona rooms misafirlere Kutsal Haç Kilisesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Piazza Sant'Oronzo ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Roma Amfi Tiyatrosu ile 0,4 km (0,3 mi) ve Lecce Obelisk ile 2 km (1,2 mi) mesafede.

Ferrante D'Aragona rooms misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçeli
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x