Fernie Stanford Resort

Britanya Kolombiyası (ınterior), Fernie
Fernie Stanford Resort Genel
Fernie Stanford Resort Genel
Fernie Stanford Resort Genel
Fernie Stanford Resort Genel
Fernie Stanford Resort Genel
Image More +100 fotoğraf
Fernie Stanford Resort
100 Riverside Way Britanya Kolombiyası (ınterior), Fernie

Fernie bölgesindeki Fernie Stanford Resort misafirlere nehir kıyısında, College of the Rockies Fernie Kampüsü ve Fernie Heritage Kütüphanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Fernie Memorial Arena ile 3,2 km (2 mil) ve Arts Station ile 3,3 km (2,1 mil) mesafede.

Fernie Stanford Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, su kaydırağı ve sauna bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Fernie bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Süit (No Pets)
Suite
Suite (Jacuzzi) No Pets
Economy
Economy Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Pet-Friendly, Basement, No Patio)
Daire,
Daire, 2 Yatak Odası (No Pets)
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası (No Pets)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x