Ferme By Ikalimo

Al Haouz, Setti-Fatma
Ferme By Ikalimo Genel
Ferme By Ikalimo Genel
Ferme By Ikalimo Genel
Ferme By Ikalimo Genel
Ferme By Ikalimo Genel
Image More +88 fotoğraf
Ferme By Ikalimo
Km 45, Route de l'ourika Village Aghbalou Al Haouz, Setti-Fatma

Sti Fadma bölgesindeki Ferme By Ikalimo konaklamanızda, Toubkal Milli Parkı ve High Atlas yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon Altıncı Muhammed Caddesi ile 26 mi (41,8 km) ve Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 29,5 mi (47,4 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Family
Family Süit, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x