Ferienwohnung Reifberg

Stützerbach
Ferienwohnung Reifberg Genel
Ferienwohnung Reifberg Öne Çıkan Resim
Ferienwohnung Reifberg Dış Mekan
Ferienwohnung Reifberg Dış Mekan
Ferienwohnung Reifberg Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Ferienwohnung Reifberg
Dr.-G.-Barthels-Straße 23 , Stützerbach

Ferienwohnung Reifberg misafirlere Ilmenau bölgesinde, milli parkta, Thuringian Ormanı ve Thuringian Forest Nature Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Winterwelt Schmiedefeld Kayak Merkezi ile 4,5 mi (7,3 km) ve Wintersportverein Elbersberg Kayak Merkezi ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Ferienwohnung Reifberg misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için odalarda düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x