Fenerbahçe Otelleri Ara

En uygun Fenerbahçe otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Fenerbahçe otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Fenerbahçe Hakkında

İstanbul Kalamış sınırları içerisinde yer alan Fenerbahçe, yüzyıllar öncesinden kalma pek çok yapıya ev sahipliği yapan eşsiz bir yer. 16 yüzyıldan kalma tarihi deniz feneri (bahçe-i fener) ile “Fenerin Bahçesi” olarak anılmaya başlayan Fenerbahçe semtinde geçmişten bugüne zamanda yolculuk yapacağınız pek çok detaya denk gelmeniz muhtemel. Her bir köşesinde ziyaretçilerine farklı deneyimler sunan Fenerbahçe, gerek pitoresk evleri gerekse tarihi yapıları ve gösterişli mimarileri ile her yıl çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçinin ilgisini çekiyor. Adeta yıllara meydan okuyan görkemli köşklerin yan yana sıralandığı semtin göz bebeği Fenerbahçe Parkı’nda doğa ile içe içe keyifli bir gün geçirebilir, İstanbul’un daha önce hiç görmediğiniz yüzünü keşfedebilirsiniz.

Fenerbahçe turunuzun ardından Kadıköy Çarşısı’na giderek İstanbul’u tasvir eden küçük hediyelik eşyalardan satın alabilir, Bahariye Caddesi ve Sanatçılar Sokağı’ndaki otantik mekanlardan birinde kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Günümüzde Şükrü Saraçoğlu Stadyumu olarak bilinen, 50 bin kişi kapasiteli Fenerbahçe Stadyumu’ndan sonra Fenerbahçe-Kalamış güzergahı üzerindeki ilginç konseptli yeme içme ve eğlence mekanlarını keşfe çıkabilirsiniz. İnşa tarihi 1960 senesine dayanan ve bir Galatasaray tesisi olan restoranda soluklanabilir, denize nazır brunch yapmak içinse yönünüzü Belvü Restoran’a çevirebilirsiniz.

İstanbul’un kalbi Kadıköy’ün en nezih semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de çok sayıda spor kulübü ve tesisi, park, bahçe, kafe ve restoran gibi yerlerin yanı sıra her zevke hitap eden eğlence merkezleri de bulunuyor. İstanbul kalabalığından uzaklaşmak ve doğayla iç içe bir gün geçirmek için tek yapmanız gereken, Kadıköy-Fenerbahçe rotasını izlemek. Fenerbahçe’ye yakın bir mesafede bulunan Moda, Kızıltoprak, Göztepe, Çiftehavuzlar ve Caddebostan’ı da gezilecek yerler listenize dahil edebilirsiniz. Lüks otellerin ve alışveriş mağazalarının olduğu Bağdat Caddesi’ne doğru yürüyüş yapabilir, bu bölgedeki kafe ve restoranlarda dünya mutfaklarından en seçkin lezzetleri tatma fırsatı bulabilirsiniz. Günün her saati canlı ve hareketli kalabilmeyi başaran Kadıköy’ün ara sokaklarında gezintiye çıkabilir, çeşitli kültür ve sanat etkinlilerine katılabilir, Anadolu Yakası’nın bohem ruhunu yaşayabilirsiniz.

Fenerbahçe Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.