Feldmilla Design Hotel

Italian Alps
Feldmilla Design Hotel Genel
Feldmilla Design Hotel Genel
Feldmilla Design Hotel Genel
Feldmilla Design Hotel Genel
Feldmilla Design Hotel Genel
Image More +86 fotoğraf
Feldmilla Design Hotel
via al castello, 9 , Italian Alps

Feldmilla Design Hotel misafirlere Campo Tures bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, Cascade Sand in Taufers ve Speikboden Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dolomit ile 9,5 mi (15,2 km) ve Kronplatz Tatil Bölgesi ile 10,9 mi (17,5 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Toccorosso ideal; otelin restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için minibar olan 36 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Campo Tures bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3013 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x