feelfree - Natur & Aktiv Resort Ötztal

Avusturya Alpleri, Oetz
feelfree - Natur & Aktiv Resort Ötztal Genel
feelfree - Natur & Aktiv Resort Ötztal Genel
feelfree - Natur & Aktiv Resort Ötztal Genel
feelfree - Natur & Aktiv Resort Ötztal Genel
feelfree - Natur & Aktiv Resort Ötztal Genel
Image More +143 fotoğraf
feelfree - Natur & Aktiv Resort Ötztal
Piburgerstrasse 6 Avusturya Alpleri, Oetz

Feelfree - Natur & Aktiv Resort Ötztal misafirlere Oetz bölgesinde, denize sıfır, Ötztaler Ache ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Acherkogel Teleferiği ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aqua Dome ile 12 mi (19,3 km) ve Hochoetz Kayak Alanı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Achwirt restoranı bölgesel mutfak alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 57 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra yapay nehir ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda (Tradition)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Romantik)
Traditional
Traditional Oda (Idylle)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Yamacı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Chic XL de Luxe)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Ek Bina (Tradition)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Tyrol)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Flair)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Charme)
Family
Family Apart Daire (Flair)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x