FEEL Beach Lagoon

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
FEEL Beach Lagoon Genel
FEEL Beach Lagoon Genel
FEEL Beach Lagoon Genel
FEEL Beach Lagoon Genel
FEEL Beach Lagoon Genel
Image More +35 fotoğraf
FEEL Beach Lagoon
No 160/1 A St Sebastian Road Katukurunda Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

FEEL Beach Lagoon misafirlere Kalutara merkezinde, Kalatura Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kalutara Bodhiya ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Bentota Plajı ile 9,1 mi (14,6 km) ve Richmond Kalesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Lagün Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x