FAZ HOSTEL

Cordoba
FAZ HOSTEL Genel
FAZ HOSTEL Genel
FAZ HOSTEL Öne Çıkan Resim
FAZ HOSTEL Dış Mekan
FAZ HOSTEL Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
FAZ HOSTEL
General Paz 1539 , Cordoba

Córdoba bölgesindeki FAZ HOSTEL konaklamanızda, Las Heras Parkı ve Mercado Norte ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel General Paz Parkı ile 1 mi (1,7 km) ve Museo de la Industria (Endüstri Müzesi) ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

FAZ HOSTEL misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve kömürlü ızgara sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Design
Design Dört Kişilik Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x