Fay Victoria Beach

Batı Endülüs, Rincon de la Victoria
Fay Victoria Beach Genel
Fay Victoria Beach Genel
Fay Victoria Beach Genel
Fay Victoria Beach Genel
Fay Victoria Beach Öne Çıkan Resim
Image More +61 fotoğraf
Fay Victoria Beach
Avenida del Mediterraneo, 230 Batı Endülüs, Rincon de la Victoria

Fay Victoria Beach misafirlere Rincon de la Victoria bölgesinde, golf sahasına yakın, Playa Victoria ve Playa de Rincón de la Victoria ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Malaga Limanı ile 13,3 mi (21,5 km) ve Malagueta Plajı ile 11 mi (17,8 km) mesafede.

Restoranda Fay Victoria Beach misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

62 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Rincon de la Victoria bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8611 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Eco Ciudad)
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Eco Mar)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Mar)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Ciudad)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Junior Suite, Terrace, Beach View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x