favehotel - Pantai Losari Makassar

Selebes (sulavesi), Makassar
favehotel - Pantai Losari Makassar Genel
favehotel - Pantai Losari Makassar Öne Çıkan Resim
favehotel - Pantai Losari Makassar Dış Mekan
favehotel - Pantai Losari Makassar Dış Mekan
favehotel - Pantai Losari Makassar Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
favehotel - Pantai Losari Makassar
Jl. Daeng Tompo 28, Losari Selebes (sulavesi), Makassar

Favehotel - Pantai Losari Makassar misafirlere Makassar (Losari) bölgesinde, Taman Anggrek Clara Bundt ve Losari Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Monumen Mandala ile 1,1 mi (1,8 km) ve Fort Rotterdam ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Lime yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 141 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda (Funroom)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Faveroom)
Room
Family Oda (Fun)
Room
Oda (Fabroom)
Room
Oda (Fabroom Plus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x