Fattoria di Maiano

Maiano
Fattoria di Maiano Genel
Fattoria di Maiano Genel
Fattoria di Maiano Genel
Fattoria di Maiano Genel
Fattoria di Maiano Genel
Image More +121 fotoğraf
Fattoria di Maiano
Via Benedetto da Majano, 11 , Maiano

Fiesole bölgesindeki Fattoria di Maiano misafirlere kırsal bölgede, San Domenico Manastırı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Nelson Mandela Forumu ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Santa Maria del Fiore Katedrali ile 3,7 mi (6 km) ve Piazza del Duomo ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Restoranda Fattoria di Maiano misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gününüzü safari macerasıyla geçirin, sonra 2 açık yüzme havuzu ile serinleyin. Bu Toskana stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Fiesole bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Tepe Manzaralı (Camino)
Family
Family Oda, Havuz Kullanımı
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Superior
Superior Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Room
Traditional Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Park Manzaralı (Lavagna)
Room
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı (Scuola)
Room
Panoramic Apart Daire, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Park Manzaralı (Terrazza)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x