Fatboys Resort

Mbambanga Island
Fatboys Resort Genel
Fatboys Resort Genel
Fatboys Resort Genel
Fatboys Resort Genel
Fatboys Resort Genel
Image More +65 fotoğraf
Fatboys Resort
Babanga Beach , Mbambanga Island

Fatboys Resort misafirlere Mbambanga Adası seyahatlerinde denize sıfır konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Çevredeki önemli noktalar arasında Market ve Vella Lavella bulunmaktadır. Bu plaj olan otel Kolombangara ve Simbo island civarındadır.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda (Couple)
Room
Family Bungalov (1)
Room
Honeymoon Bungalov
Room
Family Ev, Plaj Kenarı (Whole House)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Üstü

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x