Fashion Boutique Hotel

South Florida, Miami Beach
Fashion Boutique Hotel Genel
Fashion Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Fashion Boutique Hotel Dış Mekan
Fashion Boutique Hotel Dış Mekan
Fashion Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Fashion Boutique Hotel
534 Washington Ave South Florida, Miami Beach

Fashion Boutique Hotel size Miami Beach (Güney Plajı) bölgesinde, Collins Avenue Alışveriş Alanı yakınında ve Ocean Drive ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Miami Beach Ahşap Yaya Yolu/Kaldırımı ile 0,2 mi (0,3 km) ve PortMiami ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve plazma televizyon bulunan 48 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sigara
Sigara İçilmeyen
Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Süit
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x