Farthingstone Hotel and Golf Course

East Midlands, Farthingstone
Farthingstone Hotel and Golf Course Genel
Farthingstone Hotel and Golf Course Genel
Farthingstone Hotel and Golf Course Öne Çıkan Resim
Farthingstone Hotel and Golf Course Dış Mekan
Farthingstone Hotel and Golf Course Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Farthingstone Hotel and Golf Course
Everdon Road, Farthingstone Northamptonshire East Midlands, Farthingstone

Towcester bölgesindeki Farthingstone Hotel and Golf Course konaklamanızda, Canons Ashby'nin Evi ve Daventry Country Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel Silverstone Circuit ile 14,4 mi (23,1 km) ve Cotswolds ile 17,8 mi (28,7 km) mesafede.

Restoranda Farthingstone Hotel and Golf Course misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x