Faro Hotel

Microrregião De Bragança Paulista, Atibaia
Faro Hotel Genel
Faro Hotel Genel
Faro Hotel Genel
Faro Hotel Genel
Faro Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
Faro Hotel
Rua Adolfo André, 722 - Centro Microrregião De Bragança Paulista, Atibaia

Faro Hotel konaklamanızda Atibaia bölgesinde merkezde, Presidente Juzcelino Kubtischeck Meydanı ve Olho Latino Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Sao Joao Tenis Kulübü ile 1,5 km (1 mil) ve Atibaia Teleferik İstasyonu ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

143 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Süit (Master)
Room
Standard Apart Daire
Room
Family Oda
Room
Superior Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x