Faro Boutique Hotel

Sotavento, Faro Şehir Merkezi
Faro Boutique Hotel Genel
Faro Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Faro Boutique Hotel Dış Mekan
Faro Boutique Hotel Dış Mekan
Faro Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Faro Boutique Hotel
Rua do Bocage, 66 Sotavento, Faro Şehir Merkezi

Faro Boutique Hotel misafirlere Faro (Faro Şehir Merkezi) bölgesinde, Repouso Kemeri ve Algarve Bölge Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vilamoura Marinası ile 18,5 mi (29,8 km) ve Falesia Plajı ile 22 mi (35,4 km) mesafede.

Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x