Farmotel Stefania

Transdanubia, Szakadat
Farmotel Stefania Genel
Farmotel Stefania Genel
Farmotel Stefania Genel
Farmotel Stefania Genel
Farmotel Stefania Genel
Image More +57 fotoğraf
Farmotel Stefania
Fo utca 15 Transdanubia, Szakadat

Farmotel Stefania misafirlere Szakadat bölgesinde, milli parkta ve Pannonia (bölge) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Danube River ile 31,5 mi (50,7 km) ve Tamasi Kültür Merkezi ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz bitişik şaraphane, ücretli su parkı ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Romantic
Romantic Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x