Farmerhaus-Lodge

Spessart-main-odenwald, Gross-Umstadt
Farmerhaus-Lodge Genel
Farmerhaus-Lodge Genel
Farmerhaus-Lodge Öne Çıkan Resim
Farmerhaus-Lodge Dış Mekan
Farmerhaus-Lodge Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Farmerhaus-Lodge
Carlo-Mierendorff-Str. 5 Spessart-main-odenwald, Gross-Umstadt

Farmerhaus-Lodge konaklamanızda Gross-Umstadt bölgesinde, Messel Pit Fosil Alanı ile 14,7 km (9,1 mi) ve Odenwald Therme ile 17,1 km (10,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Altes Schloss ile 17,3 km ve Georg Vetter Müzesi ile 17,3 km mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x