Farm House Le terrazze di Serranova

Salento Yarımadası (bölge), Serranova
Farm House Le terrazze di Serranova Genel
Farm House Le terrazze di Serranova Genel
Farm House Le terrazze di Serranova Öne Çıkan Resim
Farm House Le terrazze di Serranova Dış Mekan
Farm House Le terrazze di Serranova Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Farm House Le terrazze di Serranova
Contrada Montestazzo sn Salento Yarımadası (bölge), Serranova

Carovigno bölgesindeki Farm House Le terrazze di Serranova misafirlere denize sıfır, Riserva Natural Torre Guacceto Ulusal Parkı ve Torre Guaceto ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan kır evi Ostuni Katedrali ile 19,9 km (12,4 mi) ve Teatro Verdi Tiyatrosu ve Sahne Sanatları Merkezi ile 20,1 km (12,5 mi) mesafede.

Le Terrazze di Serranova Farm House Le terrazze di Serranova misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x