Faris Hotel

Sparta
Faris Hotel Öne Çıkan Resim
Faris Hotel Dış Mekan
Faris Hotel Dış Mekan
Faris Hotel Dış Mekan
Faris Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Faris Hotel
Ai-Lias - Golas, Faris , Sparta

Sparta bölgesindeki Faris Hotel konaklamanızda, Profitis Ilias ile 8,8 mi (14,2 km) ve Estate Theodorakakos ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Koumantarios Gallery of Sparta ile 17,9 mi (28,7 km) ve Sparta Arkeoloji Müzesi ile 18,5 mi (29,7 km) mesafede.

Faris Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x