Fantasy Apartments

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Fantasy Apartments Öne Çıkan Resim
Fantasy Apartments Dış Mekan
Fantasy Apartments Dış Mekan
Fantasy Apartments Dış Mekan
Fantasy Apartments Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Fantasy Apartments
Street 50, Number 15 Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Fantasy Apartments misafirlere Varna bölgesinde, plaj yakınında, Sveti Sveti Konstantin & Elena Monastery ve St. Konstantin ve Elena Manastırı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Altın Kum Plajı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Aziz Konstantin ve Elena Merkez Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Deniz Manzaralı
Room
Stüdyo (3 people )
Room
Stüdyo (2 people )
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x