Fanari Vista Suites

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Fanari Vista Suites Öne Çıkan Resim
Fanari Vista Suites Dış Mekan
Fanari Vista Suites Kahvaltı
Fanari Vista Suites Kahvaltı
Fanari Vista Suites Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Fanari Vista Suites
Fira town Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Fanari Vista Suites konaklamanızda, Santorini merkezinde, Ortodoks Metropol Katedrali ve Arkeoloji Müzesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel Tarihi Liman ile 1 km (0,6 mil) ve Tarih Öncesi Thira Müzesi ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Fanari restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x