Family Homestay Ba Vi - Hostel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Family Homestay Ba Vi - Hostel Öne Çıkan Resim
Family Homestay Ba Vi - Hostel Dış Mekan
Family Homestay Ba Vi - Hostel Dış Mekan
Family Homestay Ba Vi - Hostel Dış Mekan
Family Homestay Ba Vi - Hostel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Family Homestay Ba Vi - Hostel
9 village ,Ba Trai ,Ba Vi Kuzey Vietnam, Hanoi

Family Homestay Ba Vi - Hostel misafirlere Hanoi (Ba Vì) bölgesinde, Ba Vi Ulusal Parkı yakınında ve Ao Vua Lake ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Thác Da Eco Tourism ile 6,5 mi (10,4 km) ve Khoang Xanh Suoi Tiên Theme Park ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Family Homestay Ba Vi - Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x