Familienhotel Botenwirt

Avusturya Alpleri, Kleinarl
Familienhotel Botenwirt Genel
Familienhotel Botenwirt Genel
Familienhotel Botenwirt Genel
Familienhotel Botenwirt Genel
Familienhotel Botenwirt Genel
Image More +41 fotoğraf
Familienhotel Botenwirt
Dorf 4 Avusturya Alpleri, Kleinarl

Familienhotel Botenwirt misafirlere Kleinarl bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Shuttleberg Ski Resort ve Champion Shuttle Kayak Teleferiği ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Bubble Shuttle Kayak Teleferiği ile 3,1 mi (5 km) ve Grafenberg Teleferiği ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Familienhotel Botenwirt misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca atari salonu/oyun odası, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x