Fame Hotel Gading Serpong - CHSE Certified

Gading Serpong
Fame Hotel Gading Serpong - CHSE Certified Genel
Fame Hotel Gading Serpong - CHSE Certified Genel
Fame Hotel Gading Serpong - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Fame Hotel Gading Serpong - CHSE Certified Dış Mekan
Fame Hotel Gading Serpong - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Fame Hotel Gading Serpong - CHSE Certified
Tivolli District Lot #3 Jl. Boulevard Gading Serpong , Gading Serpong

Fame Hotel Gading Serpong - CHSE Certified misafirlere Gading Serpong bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Bethsaida Hastaneleri ile Multimedya Nusantara Üniversitesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Endonezya Kongre Sergisi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Pradita Enstitüsü ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı PopCorn Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 144 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x