Falling Waters

Devikolam
Falling Waters Genel
Falling Waters Genel
Falling Waters Genel
Falling Waters Öne Çıkan Resim
Falling Waters Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
Falling Waters
Kallar-Mangulam Road , Devikolam

Falling Waters misafirlere Devikolam bölgesinde, denize sıfır ve Dreamland Çocuk Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pallivasal Çay Tarlaları ile 6,4 mi (10,3 km) ve Western Ghats ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Süit (Water)
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x