fairy tale B&B

Hengchun
fairy tale B&B Öne Çıkan Resim
fairy tale B&B Dış Mekan
fairy tale B&B İç Mekan
fairy tale B&B İç Mekan
fairy tale B&B İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
fairy tale B&B
No.8, Aly. 109, Ln. 40, Shengbei Rd. , Hengchun

Hengchun bölgesindeki fairy tale B&B konaklamanızda, Kenting Ulusal Parkı ve Hengchun Eski Kent Kuzey Kapısı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kenting Gece Pazarı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Fairy tale B&B misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x