Fairmont Orchid Gold Experience

Kona Kıyı Şeridi, Kamuela
Fairmont Orchid Gold Experience Genel
Fairmont Orchid Gold Experience Genel
Fairmont Orchid Gold Experience Genel
Fairmont Orchid Gold Experience Genel
Fairmont Orchid Gold Experience Genel
Image More +30 fotoğraf
Fairmont Orchid Gold Experience
1 N Kaniku Drive Kohala-Building A Kona Kıyı Şeridi, Kamuela

Kamuela bölgesindeki Fairmont Orchid Gold Experience misafirlere okyanus kıyısında, Great 4-D Movie Ride ve Mauna Lani Historic Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Hapuna Beach State Park ile 7,2 mi (11,5 km) ve Mauna Kea Plajı ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Hawaii mutfağı seven misafirler için Brown's Beach House ideal; resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları ve video oyun konsolu vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Biraz gol oynayarak spor yapabilir veya özel plajda tembel bir gün geçirebilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Kamuela bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 30000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Fairmont
Fairmont Gold, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Fairmont
Fairmont Gold, Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Fairmont Gold, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Fairmont Gold, Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Fairmont Gold, Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Fairmont Gold, Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Fairmont Gold, Premium Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x