Fairmont Ambassador Seoul

Seul
Fairmont Ambassador Seoul Genel
Fairmont Ambassador Seoul Genel
Fairmont Ambassador Seoul Genel
Fairmont Ambassador Seoul Genel
Fairmont Ambassador Seoul Genel
Image More +68 fotoğraf
Fairmont Ambassador Seoul
108 Yeoui Daero Yeongdeungpo Gu , Seul

Fairmont Ambassador Seoul misafirlere Seul merkezinde, Yeouido Hangang Parkı ve Yoido Full Gospel Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Myeongdong Sokağı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Gyeongbok Sarayı ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Spectrum misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

308 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 55-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Seul bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7266 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Fairmont,
Fairmont, Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Fairmont,
Fairmont, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Fairmont,
Fairmont, Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Signature Süit, 1 Yatak Odası
Room
Fairmont Gold, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Fairmont Hollywood)
Room
Premier Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x