Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie

Yukarı Peninsula, Sault Ste. Marie
Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie Genel
Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie Genel
Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie Genel
Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie Öne Çıkan Resim
Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie
633 Great Northern Rd Yukarı Peninsula, Sault Ste. Marie

Sault Ste. Marie bölgesindeki Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie misafirlere iş merkezinde, Northern Ontario Country Music Hall of Fame ve Sault Area Hastanesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sault Koleji ile 1 mi (1,6 km) ve Fort Creek Conservation Area ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Fairfield Inn & Suites by Marriott Sault Ste. Marie misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

82 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 35-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, lobide şömine ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Sault Ste. Marie bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1100 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x