Fairfield by Marriott Sapporo

Sapporo
Fairfield by Marriott Sapporo Genel
Fairfield by Marriott Sapporo Öne Çıkan Resim
Fairfield by Marriott Sapporo Dış Mekan
Fairfield by Marriott Sapporo Dış Mekan
Fairfield by Marriott Sapporo Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Fairfield by Marriott Sapporo
South 4 East 1, Chuou-ku , Sapporo

Fairfield by Marriott Sapporo konaklamanızda Sapporo merkezinde, Nijo Pazarı yakınında ve Sapporo Televizyon Kulesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Odori Parkı ile 0,5 km (0,3 mil) ve Saat Kulesi ile 0,9 km (0,5 mil) mesafede.

Garden Court Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 254 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca balo salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Sapporo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x