Fairfield by Marriott Jodhpur

Kuzey Hindistan, Jhalamand
Fairfield by Marriott Jodhpur Genel
Fairfield by Marriott Jodhpur Genel
Fairfield by Marriott Jodhpur Genel
Fairfield by Marriott Jodhpur Genel
Fairfield by Marriott Jodhpur Genel
Image More +26 fotoğraf
Fairfield by Marriott Jodhpur
Opposite New High Court, Near Shatabdi Circle, Vijay Raje Najar Kuzey Hindistan, Jhalamand

Fairfield by Marriott Jodhpur size Jodhpur merkezinde, Oriental Sanat Galerisi ve Mata Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Padmavati Jain Tapınağı ile 5,2 mi (8,3 km) ve Saint Andrews Hall Kilisesi ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Kava misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

135 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x