Fairbanks Princess Riverside Lodge

İç Alaska, College
Fairbanks Princess Riverside Lodge Öne Çıkan Resim
Fairbanks Princess Riverside Lodge Dış Mekan
Fairbanks Princess Riverside Lodge Yerinde Yemek
Fairbanks Princess Riverside Lodge Yerinde Yemek
Fairbanks Princess Riverside Lodge Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Fairbanks Princess Riverside Lodge
4477 Pikes Landing Rd İç Alaska, College

Fairbanks bölgesindeki Fairbanks Princess Riverside Lodge konaklamanızda Chena River ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Pioneer Havacılık Müzesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Fort Wainwright ile 7 mi (11,2 km) ve Pioneer Park ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Trackers Bar & Grill yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 328 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x