Fahrenheit seven Courchevel

Northern Alps, Courchevel
Fahrenheit seven Courchevel Genel
Fahrenheit seven Courchevel Genel
Fahrenheit seven Courchevel Genel
Fahrenheit seven Courchevel Genel
Fahrenheit seven Courchevel Genel
Image More +61 fotoğraf
Fahrenheit seven Courchevel
Rue du marquis Northern Alps, Courchevel

Courchevel bölgesindeki Fahrenheit seven Courchevel konaklamanızda, Courchevel 1850 ve Courchevel 1650 ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Meribel Kayak Merkezi ile 14,7 mi (23,7 km) ve Val Thorens Kayak Merkezi ile 31,7 mi (50,9 km) mesafede.

La Rotisserie, Fahrenheit seven Courchevel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

44 odada MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde aynı zamanda sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Family
Family Dubleks
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Shower)
Family
Family Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x