Fable Christchurch

South Island (güney Ada), Christchurch
Fable Christchurch Genel
Fable Christchurch Genel
Fable Christchurch Genel
Fable Christchurch Öne Çıkan Resim
Fable Christchurch Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Fable Christchurch
166 Gloucester Street South Island (güney Ada), Christchurch

Fable Christchurch misafirlere Christchurch merkezinde, New Regent Street Alışveriş Bölgesi ve Isaac Theatre Royal Sahne Sanatları Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Lyttelton Limanı ile 8,1 mi (13 km) ve Cathedral Square ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

171 odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Christchurch bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 420 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Balkon (Queen)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Oda (King)
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Queen)
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x