Ezulwini Villa Hotel

Harare East
Ezulwini Villa Hotel Genel
Ezulwini Villa Hotel Genel
Ezulwini Villa Hotel Genel
Ezulwini Villa Hotel Genel
Ezulwini Villa Hotel Genel
Image More +113 fotoğraf
Ezulwini Villa Hotel
14 Drummond Rd , Harare East

Ezulwini Villa Hotel misafirlere Harare (Greendale) bölgesinde, Kamfinsa Alışveriş Merkezi ve National Gallery of Zimbabwe ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Mukuvisi Woodlands Environmental Centre ile 2,6 mi (4,2 km) ve Chapman Golf Club ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Ezulwini Villa Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Executive
Executive Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x