Express Inn

Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale
Express Inn Öne Çıkan Resim
Express Inn Dış Mekan
Express Inn Dış Mekan
Express Inn Dış Mekan
Express Inn İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Express Inn
Lot No. 10787 Unigas Magu North Male Atoll Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale

Express Inn misafirlere Hulhumalé Adası bölgesinde, plajda, Hulhumale Plajı ve Hulhumalé Merkez Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Paradise Adası Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Maldives Islamic Centre ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Standard Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x