Exotica Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki
Exotica Hotel Genel
Exotica Hotel Genel
Exotica Hotel Öne Çıkan Resim
Exotica Hotel Dış Mekan
Exotica Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Exotica Hotel
Kalamaki Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki

Exotica Hotel misafirlere Zakynthos bölgesinde, deniz kıyısında, National Marine Park of Zakynthos ile Kalamaki Crazy Golf 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Kalamaki Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Laganas Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Exotica Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

119 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x