Exensian Villas & Suites

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Marathias
Exensian Villas & Suites Genel
Exensian Villas & Suites Genel
Exensian Villas & Suites Öne Çıkan Resim
Exensian Villas & Suites Dış Mekan
Exensian Villas & Suites İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Exensian Villas & Suites
Marathias, Keri Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Marathias

Zakynthos bölgesindeki Exensian Villas & Suites misafirlere ana cadde üzerinde, Marathonissi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Keri Caves ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Laganas Plajı ile 11,1 km ve Batık Plajı ile 37,8 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler şömine ve özel havuz olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 4 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x